Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/blog.health24.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Når fortidens følelser og tanker er en begrænsning…   • Sundhedsblog – Health 24

Når fortidens følelser og tanker er en begrænsning…  

Få inspiration og hjælp til oprydning i gamle følelser og tanker, så du kan forstå, tilgive eller sige fra overfor det der har været – og begynde at leve det liv du ønsker dig.

Mange af de følelser, tanker og oplevelser fra dengang vi var børn, teenagere eller flyttede sammen og blev en familie, følger os troligt på vores vej gennem livet.

De positive følelser og tanker har været med til at styrke vores selvværd og tro på, at vores liv skulle blive lykkeligt og dejligt.

De negative derimod, har begrænset os gennem livet, så vi ikke kunne gøre det, vi ønskede os.

   Spørgsmålet du kan stille dig selv er – hvornår du er det sted i livet, hvor det er  nødvendigt at gøre op med fortidens begrænsninger – for at opnå det du ønsker af livet?

For de omstændigheder der var dengang, de er der ikke længere! Vi er blevet voksne og kan lære at se tilbage på de problemer, ubehagelige episoder eller dårlige kontakter til mennesker vi holdt af, og gøre os fri af gamle følelsesmæssige bindinger. Vi kan lære at se tilbage på de objektive og konkrete ting, der var årsag til, at det ikke gik som vi håbede, og vi kan lære at mærke og tolke konsekvenserne i form af vores følelsesmæssige reaktioner.

Det er aldrig for sent at få inspiration og hjælp til oprydning i gamle følelser og tanker – og begynde at leve det liv du ønsker dig.

I min bog ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” kan du læse otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler og få indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at få inspiration og hjælp til oprydning i gamle følelser og tanker.

 Læs mere på www.livetslabyrint.dk og find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.

Kærlig efterårs hilsen

   Vagn Kirkeskov

Forfatter til ”Livets labyrint” / Psykoterapeut / Coach / Underviser / Foredragsholder / Konsulent

www.kirkeskovpsykoterapi.dk

Gå op i din mad

Når kosten er forkert, er medicin unyttig. Når kosten er korrekt, er medicin unødvendig. - Gammelt ayurvedisk…

18.05.2020 Af Health 24

Sund skærtorsdag

”Dette er mit legeme...” Husk at spise groft og godt!

08.04.2020 Af Health 24

Fysioterapeut

Hvad går fysioterapeutens vigtige arbejde ud på? Og hvordan kan fysioterapi hjælpe dig? En fysioterapeut hj…

09.03.2020 Af Health 24

Weekend på to hjul

På cykel kan du se mange nye steder og samtidigt få frisk luft og motion Billede: Hernan Pinera Photostream

05.04.2020 Af Health 24