Føler du dig mødt af ham eller hende du længes efter…?

Vi har alle et behov for at blive mødt, som den vi er – med baggrund i det liv, vi allerede har levet – og ikke som andre forventer, at vi skal være.

Men hvem er vi? Hvem er jeg? Og hvem er du?

Lige så spændende vores forskelligheder er når vi møder hinanden, lige så problematisk kan de blive, når vi lærer hinanden at kende. Men jo bedre du ”kender dig selv” og lever efter dine værdier, ønsker og behov – jo mere hviler du i dig selv, og jo stærkere bliver dit selvværd og det indtryk andre får af dig.

Lige som jeg har fået hjælp til min personlige udvikling, har jeg gennem årene hjulpet mange andre til, at tage fornyet ansvar for deres liv og vælge en ny vej fremover med personlig inspiration og læring.

I din personlige udviklingsproces kan du opnå en dyb indsigt i dig selv, og hvilken betydning fortiden har for hvem du er i dag. Men den du ”føler og tænker”, du er i dag, behøver IKKE at være den du ønsker at opfatte dig selv som fremover. Valget er dit!

Når du lærer at bringe dig selv til stede med dit hjerte og din bevidsthed og bliver klar på din intention/hensigt med det liv du ønsker dig, kan du skabe en særlig resonans mellem dig og det andet menneske du længes efter. Med det som grundlag og den måde du lærer at formulerer dig på med dit sprog og dit kropssprog, kan du opnå en dybere og mere givende kontakt med mennesker, som er forskellige fra dig selv.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderlige information, om hvordan du opnår indsigt i at skabe din personlige energi, der kan hjælpe dig med mere positive relationer til andre mennesker.

I min bog ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” kan du læse otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler og få indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at opnå fornyet selvindsigt og forståelse af deres personlige forskellighed i forhold til andre.

Læs mere på www.livetslabyrint.dk og find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.

Kærlig sommer hilsen

Vagn Kirkeskov

Forfatter til ”Livets labyrint”

Psykoterapeut/Coach/Underviser/Foredragsholder/Konsulent

www.kirkeskovpsykoterapi.dk

Mindfulness – at opleve l…

Når vi føler os mødt og værdsat, fornemmer vi at vores sind (vores jeg/bevidsthed) med følelser og tanker er b…

01.09.2020 Af Vagn Kirkeskov

Husk at have det sjovt :)

En god latter forlænger livet!

08.01.2020 Af Health 24

Nu er det jul igen… men i…

Juletiden er for de fleste en følsom tid, hvor forventningerne om samvær med hinanden, børnene og andre i fami…

09.12.2020 Af Vagn Kirkeskov

I am because we are

It’s so damn difficult at times to be together – and at the same time this is where life is, that is where lif…

14.07.2020 Af Betinna Sidor