Er du i tvivl..?

Din tvivl kan lede dig ud i kaos – eller vise dig nye muligheder 

Med psykoterapi kan du få hjælp til at træffe de rigtige fravalg, tilvalg og beslutninger – på det rigtige tidspunkt.

Læs her om hvad du kan få ud af psykoterapi, og hvilken betydning det kan få for dig og dit liv…

Er du i en akut situation, hvor du hurtigt skal træffe beslutning om i morgen eller næste uge?

Har du problemer i dit parforhold, som du har brug for at forstå, før du beslutter dig?

Eller er du nået til et sted i livet, hvor du ønsker at ”genopfinde” dig selv og dit liv?

Vores samtaler hjælper dig til at gøre både dine bevidste og ubevidste tanker, følelser eller overbevisninger konkrete i forhold til den situation du befinder dig i, så du bedre kan forstå din egen rolle. Men også hvordan du kan løse de problemer, du står overfor!

Ved at få hjælp til at udforske dine følelser og tanker om dig selv og dine relationer, kan du udvikle din selvindsigt og forståelse af hvad ”livets mening” er for dig, så du gennem tale og handling kan udtrykke dine behov og ønsker i forhold til andre mennesker.

Du kan udfordre dine tidligere eller kommende beslutninger og handlinger – og ikke mindst forholde dig til deres mulige konsekvenser – i form af glæde og lykke eller kulde og smerte.

Du vil kunne mærke et begyndende øget selvværd og selv-accept, bedre følelsesmæssig balance og større selvtillid til at møde verden omkring dig, så du aktivt kan skabe det liv, du ønsker dig.

Dit dybe personlige udbytte fra psykoterapi, er en bedre og mere harmonisk kontakt til dit følelsesliv og dine grundlæggende værdier, og dermed en dybere personlig indsigt og forståelse af dig selv.

Dit personlige arbejde med refleksioner over hvorfor du har valgt at leve dit liv, som du har, kan lede dig tilbage til de afgørende øjeblikke, hvor du sagde ja, nej eller bare var passiv og lod andre bestemme. Tre forskellige beslutninger som fremover enten kan skabe begrænsninger for dig, eller give dig nye muligheder.

Men… hvordan ønsker du at leve dit fremover? Fortsætte med det du plejer, eller finde frem til de grundlæggende eksistentielle og følelsesmæssige værdier, der skal give dit liv mening og indhold?

Beslutningen er din – men du kan få hjælp til at finde vejen frem til den!

Gennem mit arbejde i mere end 20 år, har det ofte vist sig, at problemerne for mange af mine klienter grundlæggende handlede om balancen mellem livets modgang og medgang og deres ikke-indfriede forventninger.

For andre var det deres håbefulde antagelser om at nye følelsesmæssige relationer, et andet studie eller et nyt job vil kunne løse alle problemer. For nogle var det i relationen til deres mor eller far, for andre tvivlen om mandens, konens eller kærestens kærlighed og troskab.

For flere og flere er det også blevet konsekvenserne af stress eller depression, og den daglige belastning ved både at skabe en familie og få kærligheden til at trives samtidig med job og karriere.

Hvis du stadig er i tvivl  – om psykoterapi kan hjælpe dig, kan du blive inspireret af at læse om, hvordan mine psykoterapeutiske samtaler foregår med mine klienter i bogen ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” og få konkrete eksempler gennem otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler, der giver et indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at vende modgang og krise til medgang og lykke.

Læs mere og find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.

Mange forårs hilsener

Vagn Kirkeskov

      Psykoterapeut & Coach

Sund mad

Sund mad kan godt være andet end spinat og gulerødder :) Sunde hilsener www.health24.dk

04.05.2020 Af Health 24

En god indsats i livet

Løb er den bedste metafor for livet, for du får det ud af det, som du lægger i det - Oprah Winfrey – Bil…

11.03.2020 Af Health 24

Vitaminer i kosten

Får du nok c-vitamin? Lær om vitaminer og varieret kost hos en kostvejleder  

22.01.2020 Af Health 24

Luftforandring i vinterfe…

Mallorca eller Middelfart? Det vigtigste er at bryde den daglige rutine :) Billede: Hernan Pinera

14.02.2020 Af Health 24