DNA-test hos Health 24

Hos Health 24 mener vi at sundhedsservices skal være mere brugervenlige og nemme at skræddersy. Vi tror på en individualiseret tilgang til din sundhed og tilbyder derfor DNA-test: www.dna-test.health24.dk

En DNA-test kan bekræfte såvel, som afkræfte ens forestillinger og ideer om sig selv da den analyserer din genetiske profil, herunder ernæring, hudpleje, sport, fitness, farma, lægemidler, helbred, sygdomsrisici, personlighedstræk, talenter og etnisk oprindelse.

Men hvad er DNA? DNA er det der styre vores biologiske udvikling. Vi har alle et unikt DNA og ved at analysere det kan man ikke blot identificere et menneske, men også få nøje informationer om fx udseende i form af køn, øjenfarve, hårfarve, ansigtsform og højde.

En DNA-test kan være et værktøj til dig der ønsker, at blive en bedre udgave af dig selv eller ønsker at få et indblik i sygdomsrisici og arvelige sygdomme. Alt det kræver af dig er en spytprøve og så modtager du din data i form af en rapport.

Har du brug for rådgivning fra en kostvejleder, coach, fysioterapeut eller anden behandler efter endt rapport er det nemt at finde en på www.health24.dk. Det er også en unik og anderles gaveide da DNA ikke ændrer sig og derved er en gave for livet.

Psykolog

Føler du dig ensomhed under lockdown? Forbedre dit mentale helbred ved at tale med en psykoterapeut eller en p…

18.04.2021 Af Health 24

Knæk koden med skamkompas…

Om du er på arbejde, i klubben, hjemme i familien, eller for den sags skyld ude og handle, så er den d…

18.01.2021 Af Betinna Sidor

Aristoteles

Husk at du er din egen lykkes smed 💚 Hilsen, www.health24.dk  

20.06.2021 Af Health 24

Det er så yndigt at følge…

Parterapeut Betinna Sidor taler om, hvor vi ofte går skævt i parforholdet: https://h24.li/PqM Sunde hilsene…

15.07.2020 Af Health 24