Psykoterapi – støtte til din personlige udvikling

Hvor er du på vej hen i dit liv?

Hvad vil du gøre i sidste halvdel af 2020 – for at du kan leve et mere tilfredsstillende liv i 2021?

Mere af noget du allerede gør? Eller noget helt andet? Noget der skal sanses og føles? Noget der skal berige dit liv?

At starte efter en sommerferie med at gå i gang med psykoterapi, er som at starte med at forstå dit liv som et puslespil, hvor vi arbejder med at få dine vigtigste brikker med dine tanker, følelser, tvivl, årsager og beslutninger til at passe sammen. Men også at sortere dem fra der ikke passer til det liv, du ønsker dig i 2021.

Måske har du det som flere af mine klienter, hvor sommerferien har givet anledning til refleksion over, hvor de var på vej hen i livet – og ikke mindst hvordan ønskede forandringer kunne blive til virkelighed!

Måske skal du realisere dine drømme om at nye relationer, et nyt studie eller et nyt job vil give et mere tilfredsstillende liv. Eller forbedre relationen til mor eller far, eller forholde dig til tvivlen om kærestens kærlighed og troskab og jeres fælles fremtid?

Måske oplever du også begyndende symptomer på stress, depression eller angst som en del af den daglige belastning ved både at skabe en familie og få kærligheden til at trives – samtidig med job og karriere.

Psykoterapi er personlig udvikling, der vil styrke både dit selvværd og din selvtillid. Vores samarbejde tager udgangspunkt i, at du får lagt dine brikker på en måde, der giver et billede af fortiden, så du bedre kan forstå nutiden med de vaner og relationer til andre, som du gennem årene enten har gjort dig afhængig af eller har savnet.

En af dine vigtigste brikker er tilbageblik, hvor du undervejs må spørge dig selv om, hvorfor du måske har accepteret at leve dit liv, uden at du følte dig rigtig tilfreds, glad eller lykkelig? Eller når du stiller dig selv spørgsmålet hvorfor gjorde jeg så ikke noget? – der åbner for selvransagelse og hele følelsesregisteret, om du nu har været en god nok kæreste, kone, mand, mor, far, datter eller søn.

At se fremad vil for dig være, at du bliver afklaret med dine drømme og får skabt overblik og orden i din egen labyrint af følelser og tanker. Det vil give dig mindre tvivl, frustration og ensomhed samt mere frihed, glæde og håb, så du kan begynde at leve et mere tilfredsstillende liv i harmoni med dine ønsker.

Det er aldrig for sent at gøre noget! Når du ser fremad, skaber du nye drømme og forudsætninger i stedet for dem, du føler begrænser eller forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker dig. Du beriger dig selv med ny energi!

Den danske filosof, teolog og forfatter Søren Kierkegaard, udtrykte det på denne enkle måde:

Livet Forstås Baglæns – men må leves forlæns”.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderlige information, om hvordan du kan starte et personligt udviklingsforløb der matcher dig, dine drømme og dine behov.

I min bog ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” kan du læse otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler og få indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at vende modgang og krise til medgang og lykke.

Læs mere på www.livetslabyrint.dk og find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.

   Kærlig sommerhilsen

   Vagn Kirkeskov

Forfatter til ”Livets labyrint”

Psykoterapeut/Coach/Underviser/Foredragsholder/Konsulent

www.kirkeskovpsykoterapi.dk

Mere grønt

Spis mere grønt i hverdagen. Få råd til hvordan her: 🥦🥕🌽 https://h24.li/meregroent

19.08.2021 Af Health 24

Imponerende sundhedsfakta…

Kender du alle de helbredsmæssige fordele, som en cykeltur kan give dig? https://h24.li/cykling  

16.03.2020 Af Health 24

Er du sand eller falsk?

Når du prøver at være noget andet, end det du mærker indeni—er du stadig dig. Når du viser en facade, en ma…

17.11.2020 Af Betinna Sidor

H.C. ANDERSEN

Husk at nyde livet 💚 Hilsen, www.health24.dk

13.05.2021 Af Health 24